We zullen hier een aantal bespreken:

1. Basale online tools

Een van de basis online tools voor tijdregistratie is Toggl. Dit programma is gemakkelijk in gebruik en kan ook gekoppeld worden aan andere tools. Toggl biedt integraties met meer dan 100 andere tools, waaronder Asana, Github en Trello. Het programma is gratis te gebruiken voor maximaal vijf gebruikers.

2. Geavanceerde softwarepakketten

Er zijn vele ontwikkelde softwarepakketten op de markt die specifiek ontwikkeld zijn om tijdregistratie gemakkelijker te maken voor bedrijven. Onder onze favorieten behoren Clockify, Workday en ADP Workforce Now. Elk van deze programma's biedt unieke functionaliteiten en integraties, waaronder universele workflows, koppeling met uw loonadministratie en het genereren van rapporten.

3. Specialistische software

In sommige sectoren is specifieke software nodig om tijdregistratie goed te kunnen uitvoeren. Deze software wordt zelden toegespitst op bedrijven in de gezondheidszorg van de productie-industrie. De software kan bijvoorbeeld worden gebruikt om roosters van medewerkers te maken en rekening te houden met regels rond de werktijd.

Tips voor het kiezen van de juiste software

Als u besluit om te kiezen voor software voor tijdregistratie, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

1. Kijk naar de functionaliteiten: welke functionaliteiten heeft u nodig in uw organisatie? Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan integraties met andere systemen?

2. Maak gebruik van de gratis proefperiode: de meeste softwarepakketten bieden een gratis proefperiode aan. Maak hier gebruik van om te zien of het pakket geschikt is voor uw organisatie.

3. Lees reviews en vergelijk verschillende pakketten: op het internet zijn verschillende reviews te vinden van software voor tijdregistratie. Lees deze om te zien wat de gebruikerservaringen zijn van andere gebruikers.

Conclusie

Het bijhouden van gewerkte uren is belangrijk voor zowel werkgever als werknemer. Handmatige tijdregistratie van registratie via Excel is foutgevoelig en vervuiling. Software voor tijdregistratie biedt een gedetailleerde en nauwkeurige oplossing, waarbij de keuze van de behoefte van uw organisatie afhangt. Het is aan te raden om verschillende softwarepakketten te vergelijken en de gratis proefperiode te gebruiken voordat u een keuze maakt.

.

Ook interessant

Tijdregistratie

We zullen hier een aantal bespreken: 1. Basale online toolsEen van de basis online tools voor tijdregistratie is Toggl. Dit programma is gemakkelijk ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Opvolging Bezoekers: Waarom het van cruciaal belang is voor elke website InleidingEen website hebben is tegenwoordig een must voor elk bedrijf dat zi ...

Lees verder

Personneelsplanning Systemen

Personneelsplanning SystemenPersoneelsplanningsystemen zijn van essentieel belang voor bedrijven die efficiƫnt willen werken. Met deze systemen kunnen ...

Lees verder